17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Au bătut palma cu PSD-ul, să ajungă din nou directori?

Alte Știri

După ce s-a otrăvit cu mărul verde, al Alianţei pentru Argeş şi Muscel şi a intrat într-un con de umbră, pentru o perioadă lungă de timp, Anastasie Stelian a revenit director la Liceul Tehnologic Auto din Câmpulung. Într-o altă localitate, la doar câţiva kilometri de Câmpulung, o altă schimbare a apărut la Valea Mare Pravăţ unde fiul primarului, Petre Boncoi a revenit director, la Şcoala Gimnazială nr.1 de la Valea Mare Pravăţ, schimbat pe vremea USL. Pentru această funcţie a moştenitorului său, se pare că primarul Ion Boncoi a devenit ,,mielul blând care suge la două oi”, mai mult ,,lapte” la PSD pentru că altfel nu ar fi obţinut funcţia pentru fiul său, rămânând în continuare şi în curtea PDL-ului.

Inspectorul şcolar general, Titi Tudosoiu ne-a declarat că nu au existat probleme în decizia de înlocuire a directorilor la instituţii de învăţământ din Argeş. ,,Am mers la fiecare primar în parte şi i-am întrebat de relaţia pe care o au cu directorii de şcoli. Aceştia s-au arătat mulţumiţi şi surprinşi că eu am făcut acest lucru, în condiţiile în care nimeni până la mine, nu i-a întrebat acest lucru.

Pe mine mă interesează şi ca legătura şcoală – comunitate să fie una foarte bună. Eu merg pe principiul că nici şcoala nu poate exista fără ajutorul comunităţii, dar nici comunitatea fără şcoală”, ne-a declarat inspectorul Titi Tudosoiu.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie