30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

ÎNVAŢĂ DE LA NATURĂ: Detergenţii buni la toate, bio!

Alte Știri

V-aţi gândit vreodată să înlocuiţi detergenţii din comerţ, plini de chimicale cu ceva din natură care să dea acelaşi randament la utilizare? Magazinul naturist din centrul Câmpulungului, situat la blocul rechinilor lângă primărie vine în ajutorul gospodinelor cu tot felul de detergenţi bio, ce pot fi folosiţi la curăţarea hainelor, vaselor, materialelor textile, etc. Preţurile pleacă de la 15 lei per bucată şi nu depăşesc 50 de lei, acestea fiind în funcţie de cantitate şi modul de utilizare. Iată câte produse prezentate de magazinul naturist, manageriat de Anca Rusu:

Detergent BIO pentru vase, 250 ml, Favisan

Produsul este indispensabil pentru curăţenia în bucătărie. Curăţă, lustruieşte, dezinfectează, îndepărtează grăsimea, protejează mâinile. Nu este toxic, conţine componente naturale biologice şi biodegradabile (echinacea BIO, ulei de măsline BIO, unt de cacao BIO şi încă 11 plante).

Se utilizează la curăţirea obiectelor de uz casnic: tacâmuri, sticlărie, porţelan, metal, lemn, plastic, faianţă. Elimină rapid grăsimea şi în plus îţi protejează mâinile. Produsul îmbină ideal eficienţa împotriva grăsimii cu un grad ridicat de protecţie a mâinilor (pH < 7). Folosind-ul, reduceţi la minimum riscul iritării şi deshidratării mâinilor după spălarea vaselor.

Detergent concentrat pentru maşina de spălat vase, bio

Detergent pudră ecologic pentru maşinile de spălat. Îndepărtează orice tip de resturi alimentare uscate sau umede, de grăsime sau calcar: este potrivit pentru orice tip de veselă, sticlă, inox, ceramică, plastic, cristal, aluminiu;

este activ în protejarea părţilor metalice ale maşinii de spălat; nu conţine fosfaţi, conservanţi, ingrediente de origine animală.

Detergent curăţare toaletă, bio, 750 ml, SONETT

Amestec 100% biodegradabil de surfactanţi organici vegetali şi ulei esenţial de cedru, ce reduce germenii eficient, lăsând un miros curat şi proaspăt. Îndepărtează bine petele şi diversele depuneri, inclusiv cele de calciu. Detergentul de toaleta Sonett este vâscos şi aderă la suprafeţele pe care este aplicat, îndepărtând petele dificile de pe pereţii vasului.

Produsele de curăţare Sonett au ingrediente biodinamice si ecologice ce curăţă eficient fără să afecteze pielea sau mediul ambiant. Ingrediente: acid citric, surfactanţi din zaharuri, alcool sulfat din ulei de nucă de cocos, agenţi de îngroşare vegetali, uleiuri esenţiale organice de cedru şi citronella, apă încărcată.

Praf de curăţat universal, 150 g, Favisan

Curăţă, lustruieşte, dezinfectează, nu zgârie suprafaţa. Produsul este indispensabil pentru curăţenia în casă. Nu este toxic, conţine componente naturale, biologice şi biodegradabile. Se utilizează la curăţirea obiectelor de uz casnic: tacâmuri, sticlărie, porţelan, metal, lemn, plastic, faianţă. Elimină rapid grăsimea.

Ultimele Știri

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro. Familia Trandafir...

Alte știri din aceeași categorie