-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Au scăzut dramatic vânzările în târgul de chilipiruri. Iată motivul!

Alte Știri

Au scăzut dramatic vânzările în târgul de chilipiruri. Iată motivul! Pe vremea când era viceprimar, Marian Toader a început să dezvolte târgul săptămânal de la Lereşti. S-au făcut aici o serie de investiţii şi încet, încet a ajuns cel mai mare târg de chilipiruri din Argeş, poate chiar din România, după târgul de la Craiova.

Până acum câteva luni, târgul era ca o mană cerească pentru muscelenii cu posibilităţi materiale reduse şi nu numai. În fiecare sâmbătă, târgul era luat cu asalt de mii de oameni. Aici pot găsi, haine second hand, oulet sau nou-nouţe. Electrocasnice şi electronice la mâna a doua, cauciucuri pentru maşini, bijuterii noi dar şi vintage.

Nu lipsesc nici producătorii cu brânzeturi, pastramă, cârnaţi, miere, etc. Cei care nu vor să caute haine, perdele, etc. sau diverse obiecte pentru casă şi grădină pot sta pe margine, pentru că micii, frigăruile şi pastramele sfârâie pe grătare non-stop.

Comercianţii vin cu produse din toate colţurile ţării, târgul de la Curtea de Argeş devenind o amintire sau cel de la Domneşti.

Comercianții ne-au declarat că de câteva luni au scăzut dramatic vânzările. Nu pandemia și nici criza economică nu ar fi problema ci un magazin second-hand care s-a deschis în Câmpulung, unde cumpărătorii stau la cozi mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu, când făceau asta pentru a cumpăra lactate. Magazinul primește marfă nouă în fiecare sămbătă dimineața atunci când se deschide târgul din Lerești.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie