25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Au tras ţepe în Câmpulung, dar li s-a înfundat!

Alte Știri

Câţiva indivizi din Bucureşti au crezut că dau un tun la Câmpulung, numai că în oraşul de la poalele Mateiaşului, acestora li s-a înfundat.

Liviu Militaru, Niţu Viorel şi Tănase Ion au venit în control pe la magazinele de la Câmpulung, spunând că reprezintă ANPC. Aceştia, îmbrăcaţi bine, au dat iama printre comercianţi, şi pentru că au şi „constatat” ceva nereguli, au aplicat şi câteva amenzi. Sumele strânse de aceştia erau băgate la bugetul propriu, adică în buzunare. Au mers falşii inspectori pe la câţiva comericanţi, iar când să zică „hop”, au picat pe mâna poliţiştilor de la Câmpulung.

 „Poliţia municipiului Câmpulung a fost sesizată de administratorul unei societăţi comerciale cu punct de lucru în municipiul Câmpulung, despre faptul că în magazinul pe care îl deţine s-au prezentat 3 bărbaţi care i-au comunicat că sunt reprezentanţi ai unei autorităţi competente să efectueze controale la acea societate. De asemenea, bărbaţii i-au comunicat administratorului că sunt constatate nereguli la acel punct de lucru, însă pentru a nu-i aplica o sancţiune contravenţională au solicitat şi primit suma de 500 lei. Patrula de ordine şi siguranţă publică din cadrul biroului de Ordine Publică Câmpulung a efectuat verificări pe raza municipiului şi i-a identificat în momentul în care se îmbarcau într-un mijloc de transport cu destinaţia Bucureşti. Cele trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei iar în urma verificărilor poliţiştii au stabilit faptul că două dintre cele trei persoane fac parte dintr-o organizaţie nonguvernamentală, însă reprezentanţii săi nu au drept de control şi aplicare de sancţiuni pentru încălcarea normelor legale privind comercializarea de produse alimentare şi nealimentare. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat parţii vătămate”, a precizat comisarul Aliodor Duţă, şeful biroului Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Câmpulung.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie