29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Redescoperă luciul din bucle, după ce pui bere în păr!

Alte Știri

Părul frumos şi voluminos este visul oricărei femei. Pentru a-i reda strălucire şi aspect plăcut podoabei capilare există un şir de produse comerciale, însă acestea nu întodeauna sunt eficiente, de aceea apelăm la remedii naturiste care funcţionează 100 % şi nu sunt nici foarte costisitoare din punct de vedere financiar.

Unul dintre aceste produse este berea, băutura preferată de multă lume. Însă înainte de întrebuinţarea acestui produs trebuie să ţineţi cont de următoarele recomandări: berea nefiltrată (neagră) conţine cele mai multe vitamine; berea neagră nu este recomandată părului de culoare deschisă fiindcă lasă o nuanţă puţin închisă; mirosul care-l lasă berea pe păr este unul specific care poate fi eliminat prin aplicarea unui ulei esenţial; berea încălzită are mai mari beneficii asupra părului.

Masca cu bere pentru toate tipurile de probleme

1. Pentru a prepara o astfel de mască vei avea nevoie de jumătate de pahar de bere, un gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Toate ingredientele se amestecă bine şi masca obţinută se aplică pe toată lungimea părului. Se acoperă părul cu o pungă de plastic şi un prosop cald. După 15-20 minute masca se spală cu apă călduţă şi se lasă părul să se usuce. Această mască de bere este pentru părul deteriorat şi capetele desfăcute

2. Puneţi într-un vas 100 ml de bere cu 2 linguri de ulei vegetal de calitate superioară. Se amestecă bine şi se aplică pe păr. După 20-30 minute spălaţi părul cu apă caldă. Această mască cu bere este pentru creşterea părului.

3.De la farmacie luaţi 2 conuri de brad mărunţite la care adăugaţi 100 grame de frunze de mesteacăn şi turnaţi peste ele bere călduţă, atât cât să acopere toate ingredientele. Se lasă 2 ore. Înainte de a vă spăla părul adaugaţi toate aceste componente pe rădăcină. Această mască este pentru regenerarea firului de păr.

4. Chiar dacă ţi se pare surprinzătoare combinaţia bere cu banană, părul tău se va îndrăgosti de ea. Şi nu-ţi face griji că vei răspândi un miros neplăcut de bere, întrucât imediat după clătire va dispărea parfumul specific acestei băuturi. Ingrediente: 1 banană, 1 ou,125 ml bere,1 lingură cu miere. Mixează banana într-un blender până când nu mai rămân bucaţi întregi de fruct. Adaugă oul, berea şi mierea şi amestecă toate ingredientele până ce se omogenizează. Lasă masca să acţioneze pe păr aproximatv 10 minute, apoi clăteşte-o.

5. Aceasta este o mască excelentă atât pentru redobândirea strălucirii părului, cât şi pentru întărirea firelor de păr. Ingredientele de care ai nevoie sunt urmatoarele: 100 ml apă, 100 ml bere, 2 linguri oţet din cidru de mere, 4-5 picături de ulei esenţial de rozmarin (dacă ai părul uscat şi foarte deteriorat). Amestecă toate ingredientele într-un bol şi aplică masca fluidă pe părul umed. Deoarece are tendinţa de a se scurge foarte repede, îţi sugerăm să foloseşti o cască pentru dş sau folie din plastic pentru a reţine berea în păr. Îndepărtează masca după 30 de minute.

6. Este o mască foarte simplă, dar foarte eficientă, mai ales dacă îţi cade părul şi este tern. Nu ai nevoie decât de: 4 linguriţe ulei de ricin, 1 ceaşcă de bere. Clăteşte masca după 30 de minute şi vei observa imediat diferenţa before-after.

7. Nu în ultimul rând, pentru zilele călduroase de vară, în care vrei să-ţi arăţi părul în toată splendoarea lui, îţi recomandăm o mască hrănitoare pe care o poţi prepara din: 1 iaurt mic simplu, 1 avocado, 1 ceaşcă de bere. Avocado trebuie pasat bine de tot cu un blender până ce obţii o pastă fără bucăţi întregi. Adaugi iaurtul şi berea şi aplici măscuţa pe părul umed. Las-o să acţioneze jumătate de oră înainte de a o clăti. Tu ce fel de măşti de păr îţi faci cu bere sau ai de gând să-ţi faci?

 

 

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie