11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Au venit medici noi la spitalul municipal din Câmpulung

Alte Știri

Au venit medici noi la spitalul municipal din Câmpulung. Să fii medic înseamnă să îți dedici viața oamenilor. Să salvezi vieți, să fii omul a cărui mână aduce alinare. Acesta este și jurământul pe care medicii îl dau la finele facultății.

Un medic care se va dedica câmpulungenilor este Alexandru-Nicolae Roșu. El este un medic care dorește să ajute oamenii. Și asta va face. A început munca de la 01 Aprilie, la spitalul municipal din Câmpulung. Doctorul Roșu este câmpulungean, are 31 de ani și este dedicat meseriei pe care o practică.

Au venit medici noi la spitalul municipal din Câmpulung

A urmat pregătirea în rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic de Ortopedie-Traumatologie și Tuberculoză Osteoarticulară “Foișor” din Capitală. Dedicarea lui pentru oameni și sănătatea acestora este autentică, descriindu-se ca fiind “probabil cel mai empatic chirurg”.
Așadar, câmpulungeanul nostru, a venit să ajute oamenii.
Pe Alexandru Roșu îl găsiți la spitalul din Câmpulung în fiecare zi de la 08.00 la 15.00, exceptând marțea când va oferi consultații în Ambulatoriul de specialitate.
În plus, a precizat pentru Ziarul din Muscel că va participa la concursul pe post, așadar, un medic asumat. Așa medici vom avea la spitalul municipal din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Adrian Mincă. Nu spune nimic numele, dar ce va face domnul doctor este important.
Medic specialist în domeniul ortopedie – traumatologie, pasionat de meseria sa și de sănătatea pacienților, domnul doctor va fi unul dintre cei care vor ajuta pacienții care vor ajunge la CPU Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Zeci de posturi vacante la spitalul municipal Câmpulung. Se caută medici, asistente medicale, infirmiere, brancardieri…

Cine este doctorul Adrian Mincă? Un tânăr care a absolvit facultatea UMF Carol Davila București și și-a parcurs rezidențiatul în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București. În timpul petrecut în cel mai mare spital de urgență din România a acumulat experința necesară evaluării si tratării atât a pacienților cu afecțiuni acute precum fracturi, luxații și entorse precum și a pacienților cu patologii cronice precum coxartroza sau gonartroza.
Deși are doar 31 de ani doctorul Adrian Mincă are efectuate peste 200 de gărzi.
Acum, va reda sănătatea pacienților la Câmpulung. Va ajuta oamenii din Muscel. Doctorul Adrian Mincă va începe activitate din data de 15 aprilie.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Foto – Alexandru Roșu (stânga), Adrian Mincă (dreapta)
Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie