11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Alte Știri

Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Astăzi, primărița Elena Laconi împreună cu constructorul a semnat cel mai mare contract pe fonduri europene: proiectare și execuție pentru renovarea energetică a spitalului municipal Câmpulung.
Valoare: 25.399.361,61 lei. Termen finalizare: martie 2026.

Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Semnarea contractului de „Renovare energetică a Spitalului Municipal Câmpulung” cu asocierea de firme câştigătoare: Grup Primacons SRL (reprezentant Octavian Bălţoi), din Slatina, în calitate de lider, Domus Maximus SRL (reprezentant Ştefan Dâmboiu), din Sibiu, ofertant, şi subcontractanţii Inic SRL (reprezentant Cornel Bivol), din Câmpulung, ALM Power Group SRL (reprezentant Sofi Sabin Marinescu), din Craiova, Electro Data Instal SRL (reprezentant Marius Constantin Cuc), din Cluj Napoca s-a făcut în prezența mass-mediei locale. A fost o procedură grea cu multe contestații, ce a amânat demararea lucrărilor. În maxim o lună vor începe lucrările la instituția spitalicească.
Renovarea energetică va fi făcută cu materiale de ultimă generație. Nu e o simplă anvelopare.
“Vorbesc despre vată bazaltică antifoc, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, panouri solare pentru încălzirea apei, termoizolație acoperiș, instalație sanitară nouă, control digital temperatură în toate cabinetele și saloanele din spital.
Important! În acești trei ani am accesat 87 de milioane de lei pentru SĂNĂTATE. Adică nouă proiecte: trei sunt finalizate și șase în derulare cu termene de finalizare decembrie 2024, decembrie 2025 și martie 2026.
Este cea mai mare investiție în sănătate din ultimii 30 de ani. Practic, între 2021 și 2024 am adus 87 de milioane bani europeni și din 1990 până în 2020 Primăria a accesat ZERO lei din fonduri europene”, a declarat primărița Elena Lasconi.
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie