17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

3, 2, 1, START. Un copac pentru fiecare câmpulungean. Cea mai mare campanie din istoria orașului de la poalele Mateiașului

Alte Știri

3, 2, 1, START. Un copac pentru fiecare câmpulungean. Cea mai mare campanie din istoria orașului de la poalele Mateiașului. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, ca dintr-o dată să fie plantați 30.000 de copaci și arbuști. Este vorba despre campania Plantăm oxigen pentru Câmpulung, a anunțat primărița Elena Lasconi.

CITEȘTE ȘI. Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Astăzi de la ora 16.00, edilul împreună cu colegii din primărie, au ieșit la plantat în jurul primăriei Câmpulung. Acțiunile de plantare vor avea loc în fiecare zi, iar primărița Elena Lasconi va anunța locațiile.

3, 2, 1, START. Un copac pentru fiecare câmpulungean. Cea mai mare campanie din istoria orașului de la poalele Mateiașului

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ AFRO FUNK – MicroTunes

Pe această cale, Elena Lasconi a făcut apel la președinții asociațiilor de proprietari, dacă doresc să planteze pe lângă blocuri vor primi copaci gratis și cazmale. Elena Lasconi a spus că are la dispoziție.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Are mai nou aplicație pe telefonul tău. Îl descoperi printr-un singur click!

În zilele următoare, pompierii și vânătorii de munte vor ieși în stradă pentru a se implica în această campanie. Va fi luată cu asalt intrarea în oraș. Apoi se vor muta prin cartiere și la Bazinul de înot din cartierul Grui.

Nu se vor planta 30.000 de copaci în următoarele zile ci și în toamnă. Și școlile se vor implica în această acțiune. În piața primăriei au fost plantate magnolii, mesteceni, pini, ulmi.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie