11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Argeșul pe primul loc. Are mai nou aplicație pe telefonul tău. Îl descoperi printr-un singur click!

Alte Știri

Argeșul pe primul loc. Are mai nou aplicație pe telefonul tău. Îl descoperi printr-un singur click! Județul Argeș se bucură de o diversitate a resurselor turistice naturale și antropice, iar din dorința de a le face cunoscute, de a le promova cât mai mult și de a atrage turiști în județul nostru, Consiliul Județean Argeș a demarat un proiect în colaborare cu administratorii Argeș Ghid App. Astfel, turiștii care vor să descopere județul Argeș vor putea găsi informații și destinații în aplicația pentru telefon Arges Ghid App.

CITEȘTE ȘI. Un spital din Argeș este unul dintre puținele din țară care are acum un bazin hidrokinetoterapie în interior, cu un spațiu generos

Aplicația Arges Ghid prezintă informații despre atracțiile turistice, sugestii de petrecere a timpului liber, recomadări de rute și trasee turistice, unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, agenda evenimentelor cultural-artistice, dar și informații de interes public privind activitatea Consiliului Județean Argeș și a altor instituții publice.

Argeșul pe primul loc. Are mai nou aplicație pe telefonul tău. Îl descoperi printr-un singur click!

✅ În cadrul colaborării, a fost realizată o reconfigurare a structurii aplicației prin crearea unor secțiuni noi destinate informării turistice. Astfel, persoanele care vin în județul nostru și vor să își personalizeze vacanțele pot să acceseze, pentru inspirație și informare, categoriile destinate turismului din aplicația Arges Ghid App, având acces imediat la conținut corect și prezentat actual despre obiectivele istorice, culturale sau experiențiale din județul Argeș.

CITEȘTE ȘI. Cum a ajuns Raed Arafat un prieten al Argeșului. Legăturile neștiute de foarte mulți

🗺️ În plus, aplicația dispune de un modul care permite utilizatorilor să vadă și să acceseze prin harta interactivă locurile de interes din apropiere.
Noua structură a aplicației prezintă următoarele secțiuni destinate informării turistice:
➡️ Prezentarea județului Argeș
➡️ Ce poți vizita (informații despre obiectivele turistice)
➡️ Excursii de poveste (propuneri de rute și trasee turistice)
➡️ Turism religios (informații despre bisericile și mănăstirile din Argeș)
➡️ Muzee (informații despre muzeele și casele memoriale din județ)
➡️ Identitate culturală (tradiții, meșteșuguri, obiceiuri locale)
➡️ În apropierea ta – Hartă interactivă
➡️ Experiențe – (sugestii de petrecere a timpului liber)
➡️ Ce se întâmplă în Argeș (calendarul evenimentelor cultural-artistice)
➡️ Recomandări
➡️ Noutăți
➡️ Info trafic/utile
➡️ Hoteluri/Restaurante
🧗‍♀️ Prin aplicația Arges Ghid App, utilizatorii își vor putea planifica vizita în județ și vor avea la îndemână o alternativă digitală cu informații utile.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Primăvara a început pe 2 roți în Argeș. Băieții au turat la maxim motoarele. Piese și fițe pe șosele, wow

📱 Aplicaţia este funcțională atât pe platformele Android, cât și IOS și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play, fiind adaptată pentru toate telefoanele de tip smartphone sau device-uri de tip tabletă.
🛜 Aplicația poate fi descărcată de aici:
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie