8.1 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Cum a ajuns Raed Arafat un prieten al Argeșului. Legăturile neștiute de foarte mulți

Alte Știri

Cum a ajuns Raed Arafat un prieten al Argeșului. Legăturile neștiute de foarte mulți. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a fost prezent la inaugurarea Ambulatoriului și Compartimentului de Urgențe al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Această unitate spitalicească a devenit cea mai modernă din sudul țării! Aici au fost investite sume mari de bani în proiecte de extindere, modernizare și dotare cu aparatură medicală de ultimă oră fie prin atragere de fonduri europene sau guvernamentale, fie din fonduri proprii.

Cum a ajuns Raed Arafat un prieten al Argeșului. Legăturile neștiute de foarte mulți

Astfel, Spitalul de Pediatrie Pitești este acum unul dintre cele mai moderne din țară. În acest moment toate secțiile spitalului asigură condiții moderne pentru micii pacienți. Spitalul de Pediatrie Pitești este unicul spital de specialitate din zona Sud-Muntenia. Peste 25.000 de copii se prezintă anual la camera de gardă a spitalului.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

“Eu vin în Argeș ori de câte ori sunt invitat pentru că și îmi place să vin, pentru că am multe amintiri aici. Primul an de facultate, anul pregătitor, l-am făcut la Pitești. În al doilea rând, normal că vin la un spital care are managementul format din medici de urgență și care într-adevăr și-au făcut treaba.

CITEȘTE ȘI. Un spital din Argeș este unul dintre puținele din țară care are acum un bazin hidrokinetoterapie în interior, cu un spațiu generos

Avem nevoie de spitale moderne, avem nevoie de spitale sigure. Eu am să vorbesc pe zona de competență a Departamentului pentru Situații de Urgență. Sunt unele dintre secțiile cele mai dificile dintr-un spital. Organizarea acestor secții este foarte importantă, ca și condițiile de muncă ale personalului medical.

Nu mai spun de dotare. Aici mă refer inclusiv și la manechinele de simulare care au fost achiziționate aici, cele mai moderne din țară. Felicitări! Sper să aveți cât mai puțin nevoie de sistemul de Urgență, dar când este nevoie să fie sistemul pregătit și să facă ce este nevoie”, a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, prezent la Pitești.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie