16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Autorităţile locale din Câmpulung vor să convingă M.A.I, să mute poliţia din centrul oraşului

Alte Știri

Primarul Călin Andrei a făcut publică dorinţa sa, cu privire la clădirile unde finanţiştii îşi desfăşoară în prezent activitatea.

,,În momentul de faţă, clădirea aparţine Ministerului de Finanţe, noi am făcut o solicitare pentru a ne ceda această clădire şi am propus două variante, să ne cedeze clădirea până când finanţiştii se restructurează sau am mai propus ca poliţia să se mute în clădirea jandarmariei, am vorbit cu cei de la CJ, ca să mute finanţele în locul poliţiei, a existat şi propunerea celor de la finanţe, ca să elibereze clădirea de la vila Paul. Ministerul de Interne ne-a comunicat că nu are fonduri pentru a muta sediul poliţiei, în felul acesta, transferurile nu s-au putut pune în practică, este dorinţa noastră de a prelua această clădire. Dacă este vorba de reabilitare, numai noi putem face acest lucru, Ministerul de Finanţe nu cred că va băga bani aici, are uzură, intervenţiile vor fi necesare pe partea de încălzire, pe partea de reabilitare a acoperişului, dar dacă nu este în proprietatea noastră, lucrările nu se pot face din bugetul local. Dacă convingem Ministerul de Interne să aloce bani pentru mutarea poliţiei, probabil că lucrurile vor fi la maniera, în care am prezentat. Clădirea de la muzeu, este a ministerului, au pus presiuni să le mai lase spaţiu, până în momentul de faţă nu s-a cedat spaţiu pentru birourile celor de la finanţe”, a declarat primarul Călin Andrei.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie