26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Dieta cu CAFEA VERDE: Slăbeşti fără a renunţa la poftele culinare!

Alte Știri

În ultima vreme, din ce în ce mai des, auzim noutăţi despre slăbit –  mai ales despre cafea verde. Despre ce este vorba mai exact?

Primăvara a venit şi o dietă este cu siguranţă necesară, pentru a-ţi recăpăta silueta şi încrederea în tine. Având în vedere faptul că înfometarea nu are niciun efect pozitiv, iar restricţiile alimentare sunt adesea o povară, intră în scenă cafeaua verde. Ea îţi poate veni în ajutor în diverse situaţii, nu numai atunci când vrei să slăbeşti.

Ce este cafeaua verde?

Cafeaua Verde nu este nimic altceva decât, binecunoscutele boabe de cafea, care nu au trecut prin procesul de prăjire. De aici şi culoarea verde (boabele capătă o culoare brună în momentul procesului de prăjire), cu un gust acrişor – şi din păcate – fără aromă pentru iubitorii de cafea. Totuşi boabele de cafea în acest stadiu sunt mai bogate în elemente, care pot influenţa procesul de slăbire. Mai exact cum? Toate acestea datorită unui compus, care se descompune în procesul de ardere, iar în concluzie nu se regăseşte în cafea. Vorbim aici despre acidul clorogenic (ACG), care în combinaţie cu cofeina are ca scop suprimarea absorţiei zahărului în organism precum şi să prevină depunerea sa sub formă de grăsimi?Cercetările, asupra acestor proprietăţi ACG, au avut loc asupra mai multor grupe de oameni şi în fiecare caz procesul de ardere a kilogramelor a fost mai accelerat la persoanele care consumau cafea verde. Cercetătorii totuşi ne atenţionează. Cafeaua Verde nu este totuşi un preparat magic în lupta cu greutatea, este un supliment de dietă. După schimbarea unor obiceiuri – schimbarea modului de alimentaţie şi activităţi fizice regulate – poate totuşi să aducă multe beneficii şi să accelereze metabolismul. Informaţiile au fost oferite de Magazinul Naturist – Nova Cryn Plant – Câmpulung vis-a-vis de primărie şi blocul Rechinilor.

 

 

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie