9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Avem echipă, avem valoare! ARO pe primul loc

Alte Știri

Avem echipă, avem valoare! ARO pe primul loc. Sâmbătă pe stadionul municipal din Câmpulung a avut loc adunarea pentru lotul echipei de fotbal ARO Muscelul Câmpulung. Fotbaliștii s-au strâns în vederea continuării pregătirilor pentru actualul sezon competițional.

Reunirea s-a lăsat și cu un antrenament de acomodare. Au fost prezenți toți jucătorii care au activat în prima parte a campionatului. Au lipsit doar trei, fiind învoiți, Tănase, Dascălu, Țiculeasa.

La reunirea echipei au participat și mai mulți jucători noi care vor merge în cantonamentul montan. În afară de noua achiziție, Simon Mazarache, noile certitudini din lot sunt Cristian Koci de origine albaneză, Mario Butac, Emanuel Stroescu și Radu Ciobanu.

Primul transfer oficial este al fostului jucător de la Petrolul, Simon Mazarache

„Nu a fost foarte greu să mă convingă. Eu aveam în cap că dacă voi găsi un proiect în care eu am încredere, mă voi întoarce. Această echipă mi-a oferit totul. M-a luat de acasă și mi-a oferit tot ce am acum. De aici am plecat la Craiova. Era datoria mea să mă întorc.

Vreau să fie la Câmpulung, fotbalul care a fost cândva. Mi-a fost prezentat ca un proiect foarte bun. Când am văzut că sunt oameni serioși care vor să facă treabă.

Academia mi-a plăcut foarte mult. Nu mi-am propus câte goluri să dau, dar voi munci foarte mult pentru asta. Avem mulți jucători care evoluează la Liga 1. Mă bucur că îl am alături și pe Andrei Nilă”, a declarat Simon Mazarache.

În ceea ce privește plecările va fi transferat Mihai – Nilă – Costea. Antrenorul Dan Cârțu – Gheorghe a declarat că are o ofertă concretă pentru el. Este greu pe cine va aduce în loc.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie