-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

„Descinderi” la spitalul municipal Câmpulung

Alte Știri

„Descinderi” la spitalul municipal Câmpulung. Au trecut vreo două luni de la a doua descălecare a Direcției Naționale Anticorupție la spitalul municipal Câmpulung. Așa că a fost timpul pentru o nouă descindere.

Nu a procurorilor DNA, ci a unei comisii care să afle cum de s-a întâmplat ca măștile de uz sanitar intrate în dotarea spitalului să nu poată fi utilizate. Și asta fiindcă sunt mucegăite!

Controlul a fost efectuat zilele trecute și se așteaptă acum o concluzie. Cu siguranță îi poate da un nou motiv primăriței Elena Lasconi de la Câmpulung să arate cu degetul către managerul spitalului. Adevărul că s-a pricopsit cu acesta după ce Nicolae Alexe a câștigat în instanță dreptul de a reveni pe funcția câștigată pe vremea lui Liviu Țâroiu.

CITEȘTE ȘI. Măști mucegăite, fără număr pentru medici și asistente

Reamintim faptul că directorul spitalului, Nicolae Alexe chiar s-a lăudat cu măștile mucegăite pentru că ajung personalului aproape un an. Cum au ajuns aceste măști mucegăite tocmai la unitatea spitalicească din orașul de la poalele Mateiașului?

Probabil dispozitivele de protecție au zăcut prin cine știe ce depozite ori containere inundate și produsele au fost afectate. O parte a personalului medical a ripostat atunci când a văzut măștile mucegăite.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie