-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Bărbatul căutat de 3 zile în ape. Și-a spus durerea în Consiliul Local!

Alte Știri

Bărbatul căutat de 3 zile în ape. Și-a spus durerea în Consiliul Local! Nici până la această oră, Iulian Rădulescu, bărbatul de 47 de ani care a fost luat de ape în Curtea de Argeș , vineri, 20 ianuarie, nu a fost găsit.

Forțele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș continuă căutările. Pompierii au lansat o barcă pentru a continua misiunea de căutare a persoanei. Însă intervenția este îngreunată de prezența unei cantități foarte mari de mâl.

Și-a spus durerea în Consiliul Local!

Bărbatul a fost văzut ultima dată de către o localnică și soțul acesteia. Femeia spune că l-a atenționat pe omul dispărut în ape să nu treacă peste puntea improvizată. Asta pentru că debitul apei era destul de mare. În ultimele ore a plouat foarte mult, dar el s-a aventurat. Omul a căzut de pe punte. Localnica l-a alarmat pe soțul ei, care a intrat după el în apă, atât el, cât și femeia. Însă, nu l-au putut salva.

Bărbatul luat de ape. Și-a spus durerea în Consiliul Local! Nimeni nu l-a ascultat!

Iulian Rădulescu, bărbatul luat de viitură, este același cetățean care în ultimii ani a venit la ședințele de Consiliul Local, solicitând primarului Constantin Panțurescu din Curtea de Argeș să rezolve situația unui pod atât de necesar pentru ca pârăul să fie traversat în siguranță.

La fiecare venire a sa în plenul ședințelor de Consiliu Local, Iulian Rădulescu avertiza că puntea improvizată este un real pericol atât pentru familia sa. Mai ales pentru tatăl sau care are un handicap grav, dar și pentru alți locuitori din zonă.

Acum unii consilieri locali se revoltă!

De fiecare dată, primarul Panțurescu nu a luat în seamă cererile bărbatului, ba mai mult îl certa sau râdea de situația din zonă, scrie ziarul Profit. Printre cei care și-au exprimat revolta sunt și câțiva consilieri locali, unul dintre aceștia fiind chiar coleg de partid cu primarul Panțurescu.

„Oare se simte bine, acum, primarul știind că acea familie s-a rugat ani de zile să le să rezolve situația cu puntea? Chetuiesc banii pe alte prostii în loc să rezolve adevăratele probleme ale cetățenilor”, a declarat unul dintre consilierii locali, pentru ziarul Profit.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie