6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Avertisment din partea polițiștilor. Sunt vizați conducătorii auto

Alte Știri

Avertisment din partea polițiștilor. Sunt vizați conducătorii auto. În condiții de precipitații, sau alte împrejurări care afectează aderența la partea carosabilă sau vizibilitatea, polițiștii rutieri argeșeni recomandă:

– Adaptarea vitezei de deplasare a autoturismelor, astfel încât să fie prevenite deraparea autovehiculului, precum și astfel încât să puteți frâna în condiții de siguranță pentru evitarea oricărui obstacol.

– Pentru pietoni, să circule pe trotuar sau, în lipsa acestuia, pe acostament, astfel încât să nu se expună traficului auto, să traverseze doar prin locurile permise, după ce au observat că intenția lor de a traversa a fost remarcată de conducătorii auto ce se apropie și că acestia pot opri în condiții de sigruanță.

– Nu uitați că graba de a ajunge la destinație nu justifică neglijența sau încălcarea regulilor de circulație – implicarea într-un accident va consuma întotdeauna mai mult timp decît dacă vă deplasați în condiții de siguranță! De asemenea, implicațiile pot fi atât materiale, cât și de sănătate.

Ultimele Știri

Magie la Câmpulung, de Sfântul Andrei

Magie la Câmpulung, de Sfântul Andrei, miercuri 30 noiembrie. Spectacolul este dedicat copiilor și se organizează în sala de...

Alte știri din aceeași categorie