6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Carosabilul ud. S-a răsturnat cu mașina în decor

Alte Știri

Carosabilul ud. S-a răsturnat cu mașina în decor, pe raza localității Valea Ursului.
Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului o femeie, pasager, fără probleme deosebite și un bărbat în vârstă de 62 de ani, șofer, care prezenta un traumatism la membrul superior stâng. Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru investigați medicale amănunțite.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Servicuiului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bprbat de 69 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Bascov, având direcția de deplasare Rm.Vâlcea spre Pitești, în imprejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Conducătorul auto, singur în autoturism, a suferit leziuni, urmând să fie transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

 

 

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie