18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Bani mulți pentru studenții argeșeni. Pot câștiga lunar 2000 de euro

Alte Știri

Bani mulți pentru studenții argeșeni. Pot câștiga lunar 2000 de euro. Asta dacă se înscriu la concursul organizat de Ministerul Educației. Înscriere în vederea acordării de burse între 1200 și 2000 euro pe lună.

Bani acordați pentru stagii de studii universitare de masterat și de doctorat, pentru stagii postdoctorale și de cercetare în străinătate.

Astfel, în baza unei Hotărâri a Guvernului se acordă studii cu durata de # 340 de luni pentru stagii de studii universitare de masterat. Și de doctorat # 200 de luni pentru stagii postdoctorale și de cercetare.

Bani mulți pentru studenții argeșeni. Pot câștiga lunar 2000 de euro

Beneficiarii acestor burse primesc de la Ministerul Educației, prin Agenția de Credite și Burse de Studii:

# o bursă lunară destinată plății unor taxe școlare și, eventual, acoperirii cheltuielilor de hrană și cazare, în limita cuantumurilor stabilite.

# transport dus-întors, cu avionul, cu trenul sau cu autocarul, din România până la locul de stagiu și retur, o singură dată pe an universitar.

# plata unui tarif suplimentar pentru bagaje de cel mult 32 kg, în afara celor incluse în costul biletului. La concursul național de acordare a burselor pot participa studenți – cetățeni români, cu domiciliul stabil în România.

Din cadrul instituțiilor de învățământ superior de stat și particular acreditate, din Academia Română și din institutele de cercetare din subordinea sau din structura acestora și anume.

# studenți în ultimul an la studii universitare de licență # studenți la studii universitare de masterat # studenți – doctoranzi.

# cadre didactice titulare din instituțiile de învățământ superior de stat și particular acreditate.

# cercetători.

Înscrierea la concursul național se face prin depunerea unui dosar de candidatură la Registratura Agenției de Credite și Burse de Studii, prin transmiterea acestuia prin poștă, prin curier, online.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie