Bărbat dispărut de la domiciliu!
Bărbat dispărut de la domiciliu!

Bărbat dispărut de la domiciliu!

Luni, familia lui Ion Andrei Roman de 39 de ani din comuna Băiculeşti, a sesizat faptul ca acesta, a plecat pe data de 20 noiembrie de acasă şi nu s-a mai întors. Bărbatul preyintă semne distinctive, are o cicatrice la nivelul capului şi nu are dinţi în partea din faţă a gurii. Familia lui Roman nu a precizat însă, dacă acesta a mai plecat de la domiciliu şi în trecut.

“La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 20 noiembrie a.c., ROMAN ION ANDREI, de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Băiculești și nu a mai revenit.               

Semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 57 kg, constituție atletică, slab, păr negru, ochii căprui, lipsă dantură în partea frontală,  cicatrice în zona occipitală  a capului.

Vestimentație la momentul plecării: vestă grena, bluză de trening cu glugă grena, pantalon din stofă, de culoare gri şi pantofi negri din imitaţie de piele.

Persoanele care pot da relaţii despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721 519.”transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

About The Author

Related posts