6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Bătaie între elevi la Curtea de Arges!

Alte Știri
O fotografie postată pe Facebook a dus la un scandal într-o şcoala din Argeş în urma căruia un elev de clasa a X-a s-a ales cu un deget de la mână fracturat. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violente, iar acum elevii implicaţi şi părintii lor vor beneficia de consiliere psihologică.
O tânără de 23 de ani din Curtea de Argeş a postat ieri o fotografie pe reţeaua de socializare, iar un elev de 16 ani de la Liceul Tehnologic din localitate a apreciat-o verbal, dar jignitor, spun martorii. Totul se petrecerea în timpul unei ore de curs, dar în pauză, fratele fetei, coleg de clasă cu cel care comentase imaginea fetei de pe Facebook i-a cerut socoteală. Aşa s-a ajuns la un conflict fizic în care s-a implicat şi un al treilea băiat. Acesta din urmă ar fi încercat să-i despartă pe cei doi şi le-a făcut vânt. Cel care avusese comentariul acid la adresa fetei a căzut şi s-a fracturat degetul mare de la mana dreaptăa.
 La următoarea ora de curs, profesoara de română a văzut că elevul lovit nu-şi ia notiţe şi l-a întrebat care este motivul. Astfel s-a aflat de incident, iar cadrul didactic şi-a informat imediat superiorii, iar aceştia au sunat la Poliţie.
Poliţiştii de la Curtea de Argeş au deschis un dosar penal şi vor audia părţile implicate în conflict.
Astăzi, părintii elevilor implicaţi în scandal au fost chemaţi la şcoală, iar conducerea şi psihologul instituţiei de învăţământ au discutat cu ei. În schimb, elevul agresat a lipsit după ce s-a ales cu o atela ghipsată şi a avut nevoie de mai multe îngrijiri medicale.
Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie