a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

12 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Băut bine a lovit mașina Poliției în trafic și a fugit

Alte Știri

Băut bine a lovit mașina Poliției în trafic și a fugit. Un eveniment mai puţin obişnuit a avut loc ieri, în faţa Secţiei Rurale de Poliţie Bascov, acolo unde o maşină de poliţie a fost lovită de un şofer care a fugit de la locul faptei. Când a fost depistat de oamenii legii, conducătorul auto dormea. De altfel, când au ajuns oamenii legii la uşa lui, şoferul era băut.

Evenimentul catalogat de poliţişti drept tamponare, a avut loc ieri dimineaţă în jurul orei 4.00. Şoferul unei autoutilitare Sprinter ce aparţine unei firme de transporturi din Bascov, circula pe DN 7 C, venind dinspre Curtea de Argeş.

În faţa Secţiei Rurale de Poliţie Bascov cel de la volan a acroşat o maşină de Poliţie care se afla parcată în faţa sediului. A avariat serios partea stângă din spate, distrugând o parte din portbagaj, stopul şi aripa autovehiculului. Nu a oprit aşa cum ar fi fost normal, preferând să fugă. La scurt timp oamenii legii au descoperit maşina avariată şi au demarat cercetări.

Băut bine a lovit mașina Poliției în trafic și a fugit. Conducătorul era băut

Dosarul a fost preluat de Serviciul Rutier Argeş, Omenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din comună şi au descoperit autovehiculul implicat în tamponare. În jurul orei 5.30, poliţiştii au găsit microbuzul în curtea societăţii din Bascov, acolo unde fusese lăsat de şofer. S-a stabilit de cine a fost condus la momentul evenimentului rutier, fiind vorba de Ilie N., de 35 de ani, din Bascov. C. Continuarea o găsiți AICI.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie