a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

11.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

VIDEO. Semaforul viral din TIKTOK

Alte Știri

VIDEO. Semaforul viral din TIKTOK. Filmulețul cu semaforul viral, a strâns peste 200.000 de vizualizări pe contul Ziarul din Muscel. VIDEO. Semaforul viral din TIKTOK, cu această ocazie vă invităm să ne urmăriți și AICI.

Semaforul din imagini este în orașul Constanța. Este minunat, stâlpii își schimbă culoarea în același timp cu bulina semaforului. Șoferii nu mai pot da vina că nu au fost atenți și nu au văzut bine atunci când trec pe Roșu.

VIDEO. Semaforul viral din TIKTOK

Deci, Constanța este semaforizată inteligent. Un sistem nou de semafoare inteligente, de ultimă generație.
Primăria Municipiului Constanța ia astfel noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier și pentru reducerea numărului de accidente.

Semaforul are stâlpi cu consolă inteligenți și cu tehnologie led și lămpi cu tehnologie led pentru vizibilitate optimă. Cablurile au fost înlocuite complet și montate în subteran în vederea eliberării stâlpilor din beton inestetici ce urmează să fie demontați.

La nivel tehnologic, principalul avantaj oferit de sistemul de management al traficului îl constituie modul de funcţionare adaptiv al componentelor de semaforizare și dirijare a traficului, care constă în ajustarea timpilor de semaforizare din intersecţii în funcție de valorile de trafic înregistrate.

Când vom vedea și la Câmpulung, așa ceva?

”În urmă cu ani de zile numărul mașinilor de pe raza localității era de 96 de mi, iar în prezent sunt peste 140 de mii de autoturisme, dar străzile au rămas aceleași și nu avem nici locuri de parcare și nici transport în comun pentru a se deplasa”, spun câmpulungenii.

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie