a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.5 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

ȘTIRE VIRALĂ. Clientul nu a avut erecție…

Alte Știri

ȘTIRE VIRALĂ. Clientul nu a avut erecție…Detalii din crima unei prostituate. Era un client fidel.

Luni, 23.08.2022 în jurul prânzului, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală. Reclamația era la un bloc de locuințe de pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești. Aceștia au constatat că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, a suferit leziuni. Posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător. Bărbatul fiind în stare de inconștiență. Victima a decedat din cauza loviturilor primite de la femeia de 22 de ani. Aceasta oferea plăceri carnale contra cost şi de soţul ei.

ȘTIRE VIRALĂ. Clientul nu a avut erecție…

Povestea este următoarea. Victima, bărbatul de 50 de ani, practica acest sport, adică mergea la prostituate. Acest lucru fiind ştiut, deoarece, victima a mai avut un incident de acest gen, anul trecut.

Din spusele unor persoane cărei cunosc povestea, se pare că, victima nu mai putea duce la bun sfârşit partida de sex. Chiar pornirea era dificilă spre imposibilă, iar pentru că nu era satisfăcut de prestaţia femeii pe care o plătea să îi ofere senzaţii tari, bărbatul de 50 de ani din Curtea de Argeş, nu mai plătea prostituata.

Aşa s-a întâmplat şi luni când a venit la Piteşti, la fata de 22 de ani, pe care se pare că o găsise prin intermediul internetului. Femeia l-a primit în apartamentul închiriat de ea cu soţul ei, special pentru prostituţie. Cei doi, au stabilit de la capul locului tariful şi au trecut la treabă. Se pare că, nici acum nu a avut o erecţie, aşa cum ar fi dorit, nefiind satisfăcut de prestaţia femeii, victima şi-a luat banii şi a plecat.

Ghinionul lui a fost că, pe scară se afla soţul prostituatei, care, a auzit-o pe aceasta cum urlă după client că nu a plătit. Cei doi soţi l-au încolţit pe bărbatul de 50 de ani şi s-au pus cu bătaia pe el, dorind se pare, să recupereze suma de bani.

Din nefericire, lucrurile au degenerat, iar victima, la ceva timp după bătaie a decedat.

Luni, cei doi soţi au primit mandate pentru 24 de ore, iar marţi au fost prezentaţi la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor, conform art. 188, alin. 1 Cod Penal.
Cei doi soţi au petrecut următoarele 30 de zile în arest preventiv, după care au intrat la pușcărie mulți, mulți ani.

Această știre a ajuns virală. Într-un top al celor mai citite știri din Google este pe primul loc!

 

Ultimele Știri

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat

Un consilier local din Câmpulung, poartă grija nopții celor care l-au votat. Iată în foto ce a putut să posteze...

Alte știri din aceeași categorie