a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

6.3 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

De la bal… la spital!!! De 8 martie două doamne au primit… pumni!!!

Alte Știri

De la bal… la spital!!! De 8 martie două doamne au primit… pumni!!!

Sărbătoarea de Ziua Femeii, când în centrul atenţiei tuturor este FEMEIA, a fost umbrită anul acesta de un eveniment neplăcut trăit din plin de toate invitatele ce se aflau la sărbătoarea organizată de un local public.

La câteva ore după miezul nopţii, cheful de distracţie s-a dus pe apa sâmbetei din cauza geloziei exagerate a unui bărbat dintr-o comună limitrofă care a aflat cu surprindere că atât nevastă-sa cât şi soacră-sa se distrează de minune fără el.

Supărat a că a rămas singur acasă, acesta a venit glonţ la restaurantul unde aflase că se află cele două femei. A intrat şi fără să mai stea pe gânduri, după ce le-a dibuit pe femeile sale, a tăbărât pe ele mai întâi cu înjurături.

De la bal… la spital!!! De 8 martie două doamne au primit… pumni!!!

Și apoi, cu pumnii şi nu s-a lăsat până ce, amândouă femeile au ajuns acasă cu fețele vinete. Cele două femei au refuzat spitalizare pentru că responsabilii localului au vrut să cheme o ambulanță.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Acum, nu ştim dacă-l vor ierta pe agresor sau nu. Cert este că au reuşit să se facă de pomină atât ele cât şi bărbatul. d

Dar să şi rămână cu o amintire de zile mari, pentru că nu-i aşa. Nu în fiecare zi eşti bătută în faţa a 200 de martori, culmea, şi de 8 Martie.

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie