11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Heloo. Sunteți pe bogăție la Câmpulung?

Alte Știri

Heloo. Sunteți pe bogăție la Câmpulung?

A-nceput de ieri să cadă, Câte-un fulg, acum a stat

Ce înseamnă asta, păi o sa vă relatăm mai departe! Este vorba de clădirea în care funcţionează Serviciul de Asistenţă Socială Câmpulung. În buricul târgului.

Sunteți pe bogăție la Câmpulung? Aici, lumina de afară, de pe clădire este aprinsă. Nu pentru a-i îndruma probabil pe cetăţenii care trec noaptea prin zonă.

Probabil a fost lăsată aşa pentru că, Busu, de la Stirile PRO TV, a anunţat că suntem sub cod de viscol şi ninsori. Iar cei care trebuiau să stingă lumina, au lăsat-o ca, fiecare să vadă imaginea de nedescris de frumoasă a fulgilor de nea.

Heloo. Sunteți pe bogăție la Câmpulung?

Heloo. Sunteți pe bogăție la Câmpulung? Nu credem ca ar fi fost uitată de un salariat grăbit, că asta înseamnă costuri în plus la factura de energie electrică.

“Asta da aroganţă! Cred că cel care a încuiat a omis să mai stingă lumina. Poate, la fel de bine, să fie lăsată aşa. Nu ştiu politica instituţiilor care funcționează aici, dar nu cred că e ok să se consume atât curent.

Pai azi e sâmbătă, mâine duminică, abia luni mai apare cineva pe aici, că de, sunt bugetari.  Eu tind să cred că e uitată, nu am mai văzut-o aprinsă zi şi noapte până acum…”, spune un domn care locuieşte în zona respectivă.

Heloo. Sunteți pe bogăție la Câmpulung? “O fi uitată, nu cred că o lasă aşa. Nu am mai văzut-o aprinsă. Hai să nu îl punem, la zid pe ultimul, dar până luni, o să consume ceva.

Aia e, ei știu cum și de unde plătesc. Dacă vede Lasconi îi lasă fără lumină o lună! Sper sa nu afle, că şi ei sunt oameni, mai greşesc. Se zice că “Cine nu munceşte nu greşeşte!”, aşa că, e inevitabilă treaba asta”, spune un alt bărbat din zona respectivă.

Uitată sau nu, cert e că toţi cei care trec prin zonă ziua, se uită lung. Se gândesc ei la ceva. Dar motivul real, nu-l ştie decât responsabilul cu stins luminile şi încuiat uşile seara, acum vorbind despre vineri seara.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie