18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Pungile de plastic prin aer, în centrul Câmpulungului

Alte Știri

Pungile de plastic prin aer, ca lampioanele în centrul Câmpulungului. Vijelia din ultimele ore a ridicat în aer toate gunoaiele pe care le-a găsit pe jos. La acest capitol, orașul de la poalele Mateiașului nu stă rău de loc.

La această oră este un frig de crapă pietrele, în Câmpulung, sunt minus 6 grade. Dar vântul suflă cu putere.

Pungile de plastic prin aer, ca lampioanele în centrul Câmpulungului

Vântul puternic din ultimele două zile a demonstrat că asigurările autorităților legate de siguranța gunoaielor de pe străzile orașului nu au acoperire.

Avem informații că prin alte zone ale Câmpulungului, unele străzi s-au acoperit de hârtii, folii de material plastic și cartoane, fiind purtate de vânt pe o pe o rază de circa 1 km.

Cauza este, evident, vântul care a bătut cu putere și a antrenat gunoaiele de pe jos. Că fiecare le lasă pe unde îl taie capul. Nu se gândește deloc la riscuri. Spre exemplu, au venit angajații de la ADP să facă curat în centrul orașului, în urmă cu puțin timp.

Pungile de plastic prin aer, ca lampioanele în centrul Câmpulungului. Vedeți în fotografie ce au în mână. Au adunat gunoaiele din jurul unui tomberon stradal. Magazinele din zonă, le lasă în jur.

Mai mult decât atât ocupă un loc de parcare, cu aceste cutii, lăzi de plastic, găleți de plastic, etc. Așa este peste tot unde aceștia își desfășoară activitate în jurul blocului. Hello? Cine plătește gunoiul pentru ei? Ne văităm că e mizerie în Câmpulung!

 

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie