a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Cel mai ciuruit drum din Muscel. VIDEO

Alte Știri

Cel mai ciuruit drum din Muscel. VIDEO. Este vorba despre  Drumul Județean 735, Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel care la ora actuală cel mai distrus drum din nordul județului Argeș.

Pe baza acestuia de-a lungul timpului s-au făcut tot felul de promisiuni rămânând în continuare un subiect delicat pentru administrația județului Argeș.

Cel mai ciuruit drum din Muscel. VIDEO

Autoritățile județene spun că acest tronson nu va fi acoperit prea curând cu un covor asfaltic integral, ci va fi doar reabilitat. Asta pentru că există un proiect pe fonduri europene pentru canalizare, al primăriei Bughea de Sus. Știți ce înseamnă, să te apuci în acest caz de asfalt? Dosar penal. Nimeni nu se riscă.

CITEȘTE ȘI. Drumul ruină de la Albeștii de Muscel s-a reabilitat, dar are probleme ascunse!

Despre Drumul Județean 735 Câmpulung – Bughea de Sus – Albeștii de Muscel, responsabilii județului Argeș au spus de vreo trei ani încoace că se va reabilita, dar totul a rămas doar la stadiu de promisiuni. Până în prezent în afară de câteva roabe de pietriș.

,,Am mers și am văzut acest drum, de multe ori. Aici trebuie o investiție foarte serioasă pentru că sunt alunecări de teren care trebuie stabilizate. Cred că trebuie accesate niște fonduri europene sau guvernamentale pentru că numai cu banii de la Consiliu Județean Argeș nu se poate.

Practic ar însemna să băgăm toți banii CJ Argeș într-un singur drum și nu își permite nimeni acest lux. Lucrările pentru reabilitarea acestui drum au început din anul 2020. Vom interveni cum se poate, dar după sezonul rece, apar gropile încontinuu. Așa este peste tot”, a mai declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie