a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

Polițiștii câmpulungeni „față în față” cu elevii

Alte Știri

Polițiștii câmpulungeni „față în față” cu elevii. Cum îi transformă pe elevi noua realitate din sistemul de învățământ?

„Având în vedere faptul că în ziua de 30.01.2023 se desfășoară Ziua Internațională a Nonviolenței în școli, precum și scopul informării corecte a elevilor cu privire la fenomenul infracțional, violența în școală, bullying. Polițiștii câmpulungeni au desfășurat activități cu caracter educativ-preventiv. Acestea vizează delicvența juvenilă și victimizarea copiilor.

Polițiștii câmpulungeni „față în față” cu elevii

La această activitate au participat Ag. Șef Ghica Roxana, Ag. Șef Iordache Alexandru, Ag. Șef Sima Robert – din cadrul Poliției Municipale Câmpulung. Biroul de Ordine Publică – compartimentul Proximitate, clasa a VI-a D și Prof. Diriginte Daraban Ionela – de la Școala Gimnazială „Nanu Muscel” Câmpulung.” Postarea a apărut AICI.

Cum este mai bine pentru copii: să participe fizic la cursurile de la școală sau nu? Îngrijorările cele mai mari le au părinții care sunt nevoiți să parcurgă un proces de adaptare la noile tehnologii. Dar și elevii pentru care schimbările dese din sistem și comunicarea exclusivă din spatele ecranului îi pot pot afecta la nivel emoțional.

„Copiii din România ar trebui să meargă la școală. În țara noastră nu avem altă alternativă de tip homeschooling. În care părinții să fie pregătiți să se ocupe eficient de educația copiilor lor. Învățământul online poate să acopere o mică parte din ceea ce înseamnă educația. Ea nefiind doar informare, ci mai ales formare.

În plus, școala este un factor important de socializare, integrându-l pe individ într-o colectivitate, lucru care nu se întâmplă pe rețele sociale, greșit considerate a fi rețele de socializare. Chiar dacă temporar copiii pot face școală online, trebuie căutate toate posibilitățile ca acest timp să fie cât se poate mai scurt. În caz contrar, efectele pe termen mediu și lung pot fi foarte grave.”, spun psihologii.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie