9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Băutura, bat-o vina!

Alte Știri

Ţiganii de la Nămăieşti s-au încins de au ajuns la spital

Zilele trecute la barul Pantelimon din comuna Valea Mare Pravăţ, satul Nămăieşti s-a încins o bătaie între câţiva romi din cătunul Gura Pravăţ de a fost nevoie de poliţişti şi jandarmi să îi despartă. Nimeni nu bănuia că cei câţiva romi din Gura Pravăţ care stăteau la băutură la barul din sat se vor încinge aşa de tare încât se vor lua la bătaie. Cătălin Onea, 27 de ani, Daniel Luca, 25 de ani, Adrian Onică, 54 de ani, Salmin Radu Luca, 19 ani, sunt cei care nu s-au înţeles prea bine după ce au băut câteva pahare de tărie la barul Pantelimon. După ce s-au îmbătat bine la barul Pantelimon, membri a două familii din Gura Pravăţ, Onică şi Luca, s-au luat la ceartă, s-au contrazis până ce au început bătălia. S-au încins cu bâtele şi cu ce le-a picat în mână de prin împrejurimi, de s-a adunat lumea să vadă răscoala ţigănească.

Oamenii au sunat la 112 şi au solicitat ajutorul poliţiştilor de la Valea Mare Pravăţ. Ajunşi la locul scandalului, oamenii legii au realizat că singuri nu au cum să potolească ţiganii înfierbântaţi, aşa că au cerut ajutor la Poliţia Câmpulung. După ce poliţiştii i-au potolit, a fost solicitate şi ambulanţe pentru a-i transporta pe răniţi la Spitalul din Câmpulung. Patru dintre războinici au avut nevoie de ajutor medical pentru traumatismele suferite, aceştia fiind trataţi şi pentru că erau în stare avansată de ebrietate.

Cătălin Onea, Daniel Luca, Adrian Onică şi Salmin Radu Luca sunt acum cercetaţi de poliţiştii musceleni pentru tulburarea liniştii publice, distrugere, dar şi alte abateri de la lege, fapte comise în ziua scandalului. Pentru a-i despărţi pe bătăuşi au intervenit cadrele poliţiei de la Secţia de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, Poliţia Câmpulung şi cadre de la Detaşamentul de Jandarmi Câmpulung.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie