11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Bianca Drăguşanu, printre păsările rare

Alte Știri

Găini cum n-aţi mai văzut, iepuri şi gâşte aproape cât capra, toate astea se află expuse undeva lângă Piteşti. Cei mai renumiţi crescători din ţară şi din alte câteva ţări europene şi-au trimis exemplarele … la admirat. Şi dacă sunteţi curioşi şi cât costă, ei bine, aflaţi că preţurile sunt între 100 de lei şi 1000 de euro.

S-a deschis la Ştefăneşti, lângă Piteşti, prima expoziţie internaţională din România de păsări şi animale de rasă pură. Sunt expozanţi din România, Ungaria, Bul­garia, Cehia şi Macedonia, în total fiind expuse aproape 900 de păsări şi animale. Unele sunt de-a dreptul uimitoare.

Florin Păun, organizatorul acestei expoziţii de excepţie spune că poţi dormi pe găina cu puf, este la fel ca mătasea japoneză, iar despre altă găină, un combatant englez pitic spune că seamănă cu Bianca Drăguşanu

Găini, porumbei, fazani, păuni, raţe, gâşte touluse, gâşte canadiene, pui de struţ, papagali vorbitori şi cântători, gâşte fluierătoare, iepuri, toate sunt de rasă pură. Copiii au fost atraşi ca un magnet. Participanţii români sunt din Argeş, Cluj, Bistriţa, Craiova, Târgovişte, Bucureşti şi Braşov. Important de ştiut pentru vizitatori, 10 dintre ei au şansa să plece acasă cu o pasăre sau cu un animal expus, pentru că organizatorii le vor oferi ca premii.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie