19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Greii de la STRACO „arşi” de câţiva puştani din Argeş

Alte Știri

Timp de trei luni, cadrele Secţiilor de Poliţie de pe DN 73 au fost sesizate de reprezentanţii STRACO, firma care execută lucrările de reabilitare ale DN 73, că le sunt furate bateriile de la semafoarele instalate pe tronsonul de drum Clucereasa – Câmpulung. Poliţiştii din cadrul poliţiei Câmpulung au preluat cauza şi sub coordonarea comandantului instituţiei, comisarul şef Gheorghe Ciolan, au desfăşurat activităţi specifice care au condus la identificarea şi prinderea celor care s-au gândit să facă bani din vânzarea bateriilor.

Astfel, joi 29 ianuarie, lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţiei Rurală, numărul 15 din Stâlpeni, împreună cu lucrători ai poliţiei Câmpulung, Biroul Investigaţii Criminale şi Ordine Publică, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza localităţilor aferente tronsonului de drum, la persoane care erau suspecte de furt. Din cercetări s-a stabilit că în perioada octombrie-decembrie 2014 au fost furaţi 24 de acumulatori de la respectivele semafoare. În urma percheziţiilor au fost recuperaţi şase acumulatori proveniţi din furturi.

Au fost extinse cercetările fată de cinci suspecţi, şi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de Ioniţă Alexandri Damian de 20 de ani din Mioveni, Postelnicu Gheorghe Cosmin de 18 ani din Stâlpeni şi Boian Mihai Constantin de 18 ani din Ţiţeşti.

„Poliţiştii Secţie 15, Poliţie Rurală Stâlpeni în colaborare cu cadrele poliţiei Câmpulung au derulat activităţi specifice pentru identificarea autorilor furturilor de acumulatori auto de la semafoarele dispuse pe DN 73. S-a dispus măsura arestării preventive pentru trei dintre aceştia, iar prejudiciul a fost parţial recuperat. Cei trei vor fi prezentaţi la Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%”, a precizat comisarul şef Gheorghe Ciolan, comandantul poliţiei Câmpulung.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie