21.3 C
Campulung Muscel
duminică, 1 octombrie, 2023

BMW făcut zob într-un accident rutier pe șoselele din Argeș. VIDEO

Alte Știri

BMW făcut zob într-un accident rutier pe șoselele din Argeș. Un accident rutier a avut loc pe DN65 (zona restaurant Stejarul) în urma căruia un autoturism a ieșit în afara părții carosabile.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și 3 echipaje SMURD, alături de două echipaje SAJ.
Un bărbat de aproximativ 36 de ani a suferit amputație la membrul superior drept.

În fiecare dintre autoturisme se aflau câte 3 persoane, iar printre acestea și un băiat în vârstă de 6 ani, care a suferit leziuni ușoare.

Dintre cele 6 persoane, 4 adulți și minorul sunt transportați la unitățile spitalicești pentru îngrijiri și investigații medicale.

*Update*

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 35 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza comunei Lunca Corbului, din direcția Pitești spre Slatina, _în împrejurări care urmează să fie stabilite prin cercetări_, pe fondul efectuării unei depășiri și al lipsei de experiență în condus, ar fi revenit brusc pe sensul său de deplasare, împrejurare în care ar fi intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus de o femeie de 20 de ani, din Pitești, care a ieșit în afara părții carosabile. De asemenea, primul autoturism a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni conducătoarea primului autoturism, precum și un bărbat de 38 de ani, din București, care se afla pe locul din dreapta față, și un minor de 6 ani, pasager spate. De asemenea, din al doilea autoturism au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și un bărbat de 49 de ani, din Pitești, pasager dreapta față, și o femeie de 47 de ani, din Pitești, pasageră spate.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie