a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Bombă biologică la pas prin Câmpulung

Alte Știri

Bombă biologică la pas prin Câmpulung. Este ud și miroase puternic de la 2 kilometri. Lasă dîră pe unde trece. Este un om al pădurii care nu s-a mai spălat din copilărie. Cel puțin nu face scandal ca Mierla Câmpulungului.

Coboară din deal în vale, vorba lui Ducu Bertzi și lasă dîră cu un miros insuportabil pe zeci de metri. Vine din pădure, de la Bughea de Jos, județul Argeș. Pe jos, zece kilometri pe zi, în Câmpulung pentru a-și procura hrană.

Prin centrul orașului, pentru că știe că localnicii de aici aruncă mai multe alimente la tomberon. Acest bărbat fără identitate deoarece dacă îl întrebi de vorbă nu scoate niciun sunet. Ridică capacele tomberoanelor și mănâncă tot ce apucă.

CITEȘTE ȘI. Bombă biologică în fața unui partid din Câmpulung!

Ca să fumeze ia mucuri de țigară de pe jos și în acest mod își potolește pofta de tutun. Nimănui nu-i pasă, că acest bărbat lasă un miros îngrozitor pe unde trece. Pentru că nu s-a mai spălat de ani de zile. Hainele de pe el sunt ponosite, în mai multe straturi zdrențuite, iar dacă îl dezbracă cineva cu siguranță curg viermi.

Poate cu siguranță vorbele noastre vi se par exagerate, dar am decis să scriem acest articol poate instituțiile statului se sesizează într-un fel. Sincer, acest bărbat este pericol public!

Intră în contact cu zeci de oameni, cu copii, nimeni nu știe cum reacționează. Poate deveni agresiv în orice minut, nu mai vorbim de microbii pe care îi degajă prin locurile publice pe unde circulă!

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie