a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Primul primar cu dosar penal după ședința de CL

Alte Știri

Primul primar cu dosar penal după ședința de Consiliu Local.

Majoritatea primăriilor din Argeș au avut marți, ședința Consiliului Local pentru aprobarea bugetului pentru anul 2023.

Dacă la unele primării ședința s-a desfășurat în cele mai bune condiții, la Căteasca, s-a lăsat cu circ.

Polițiștii au pus lucrurile în ordine.
Consilierii au avut discuții în contradictoriu. Iar, la un moment dat, primarul Liviu Năstase, de 67 de ani, s-a enervat și s-a ridicat. Edilul părăsind sala de ședințe.

Pe coridor spre ieșirea din sală, primarul, vizibil nervos, a observat pe traseu o femeie care îl filma.
Acesta s-a enervat și a întrebat-o: „De ce mă filmezi, cine ti-a dat voie să mă filmezi?”, moment în care i-a dat una cu palma peste telefon și mână. Dar și cu un dosar peste față.

Primul primar cu dosar penal după ședința de CL

Femeia nu s-a pierdut cu firea și după ce și-a luat telefonul de pe jos, a continuat filmarea și l-a întrebat pe Năstase:

„De ce ai dat în mine? Filmez pentru că e loc public am dreptul ăsta! Pleci din sală? Așa face mereu șobolanul ăsta, fuge,nu dă explicații! Vine doar în campanie și se roagă să-l votăm!”, spune femeia de 61 de ani.

Pentru că primarul a solicitat sprijinul poliţiştilor, aceștia erau deja la primărie. Au asistat la incident, astfel că au luat măsurile legale.

Iată ce au transmis cadrele IPJ A legat de acest incident.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost solicitați, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca. Oamenii legii să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte. Ca urmare a unor discuții în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

După suspendarea ședinței, în cadrul discuțiilor desfășurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani.

În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis polițiștii.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie