a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Călugării întorc spatele la 1000 lei

Alte Știri

Călugării întorc spatele la 1000 lei. Cea mai săracă primărie din nordul județul Argeș este Bughea de Jos.

Are prevăzut la bugetul local câte 1000 de lei, bani pentru a ajuta locașurile de cult de pe raza comunei.

Un consilier local a declarat la aprobarea bugetului pentru anul 2023 că este o bătaie de joc această sumă.

Călugării întorc spatele la 1000 lei

Ce se poate face cu 1000 de lei în ziua de azi?, a spus consilierul local în fața primarului și a celorlalți colegi de ședință. Primarul Dorel Tănăsescu a spus că astea sunt sumele prinse.

Viceprimarul Bogdan Oancea a completat că se mai pot pune bani în plus în caz de urgență. Primarul Dorel Tănăsescu a spus că l-a rugat tot anul 2023 pe starețul de la mânăstirea Ciocanu să vină să își ridice banii.

Dar nu s-a întâmplat acest lucru. A venit sfârșitul anului și banii au rămas în visteria primăriei. Mai mult decât atât autoritățile locale au mai ajutat o altă biserică de pe raza localității cu lemne și au dispărut.

Așadar fiecare să se descurce cum poate. Primăriile au sărăcit după Pandemie iar majoritatea sunt axate acum pentru implementarea proiectelor pe bani europeni. Nu le ajung banii nici pentru avize. Cel mai ieftin este 500 de lei. Și cum trebuie zeci de avize, o avere se duce pe hârtii și la final surpriză.

Să nu fie lăsat proiectul să fie implementat. Iar la lucrările în derulare vin constructorii să ceară pentru că au crescut prețurile la materialele de construcții.

Primarul Dorel Tănăsescu caută soluții tot la mai marii județului Argeș pentru a le mai da bani pentru a mai face ceva prin comună. Două proiecte așteaptă în sertare pentru a fi implementate. Pentru ele așteaptă canalizare, altfel riscă Edilul dosar penal.

Arterele secundare au prioritate pentru canalizare. Dacă nu se începe, se blochează totul. Trebuie doar dat drumul la licitații!

Așa că! Se bagă apă în puț!

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie