Bovină salvata de pompieri la Mioveni!
Bovină salvata de pompieri la Mioveni!

Bovină salvata de pompieri la Mioveni!

Pompierii argeşeni au fost solicitaţi să intervină în zona Racoviţa, oraşul Mioveni pentru a salva o bovină căzută şi blocată în noroi, zona pompelor, parcul cu Foișoare, oraș Mioveni, Racovița de Sus.
După ore bune de muncă, în care au fost ajutaţi şi de un salariat al Primăriei Davideşti cu un utilaj, pompierii argeşeni au reuşit să salveze animalul care, era căutat de ceva vreme de stăpânii săi.

” Fără cuvinte… Atunci când vocația ta este să fii pompier, în gând ai un singur obiectiv, să salvezi.

Cu ceva timp în urmă, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit pentru extragerea unei bovine prinsă în albia râului Argeșel. Aceasta era căutată de ieri de către stăpâni, însă abia astăzi a fost găsită.

Zgomotele făcute de bietul animal și de către câinii care au atacat-o, i-au condus pe proprietari la ea.

Pompierii au fost sprijiniți de către Primăria Davidești, care s-a implicat în operațiunea de salvare, punând la dispoziție un buldoexcavator de la un operator economic din zonă și un medic veterinar.

După multă muncă, bovina a fost salvată!

Nu a suferit răni grave în urma atacului câinilor și a reușit să se deplaseze pe picioarele ei spre casă, alături de stăpânii săi.

Suntem mândri de ceea ce putem face și îl felicităm pe colegul nostru, domnul plutonier adjutant Constantin Andrian și întregul echipaj pentru intervenție!

Suntem mândri de ceea ce putem face și îl felicităm pe colegul nostru, domnul plutonier adjutant Constantin Andrian, pentru intervenție!” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

About The Author

Related posts