6.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 2 martie, 2024

BUGHEA DE JOS. Investiții în comună din fonduri europene

Alte Știri

BUGHEA DE JOS. Investiții în comună din fonduri europene. Obținerea tuturor avizelor și documentelor necesare pentru proiectul privind modernizarea a cinci drumuri în localitate și construirea unui pod, a fost finalizată. Obiectivul este finanțat prin Programul „Anghel Saligny”.

”Cât de curând, vom putea organiza licitația, astfel încât pe la începutul toamnei să ne apucăm de lucru. La celălalt proiect pentru care am obținut finanțare în cadrul aceluiași program guvernamental – introducerea sistemului de canalizare în comună și construirea unei stații de epurare, obținerea tuturor avizelor e un proces un pic mai amplu, fiindcă zona în care va fi amplasată stația este inundabilă. Noi am prevăzut fonduri special pentru remedierea acestui aspect, însă cei de la Apele Române încă nu s-au edificat pe deplin, pentru eliberarea avizului”, a declarat primarul Ion Tănăsescu pentru viațasatului.ro.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

În schimb, s-a finalizat achiziția în cadrul proiectului privind modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii dispensarului uman, obiectiv ce se va realiza cu fonduri PNRR.

BUGHEA DE JOS. Investiții în comună din fonduri europene

”Înaintăm spre aprobare Proiectul tehnic și DALI, după care putem începe lucrările. Se va reabilita și moderniza practic toată clădirea, inclusiv tâmplăria, acoperișul, și va fi montată o centrală termică”, a mai menționat edilul șef.

Tot prin PNRR. autoritățile locale din Bughea de Jos au mai obținut încă o finanțare – dotarea cu mobilier și echipamente TIC a școlilor. ”Am solicitat și două microbuze electrice și am primit răspuns afirmativ. Lucră la documentații pentru eliberarea avizelor”,  a afirmat șeful executivului.

Din fonduri proprii se reabilitează drumurile din localitate. ”Punem piatră și nivelăm pe toate tronsoanele unde este nevoie, în toată localitatea”, punctează primarul Ion Tănăsescu.

Ultimele Știri

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung. Mărțișorul este...

Alte știri din aceeași categorie