Cabaline ridicate de ADP, de pe raza Câmpulungului!

Cabaline ridicate de ADP, de pe raza Câmpulungului!

Câmpulungul este invadat de cai şi vaci, animale lăsate de izbelişte de cei din comunele învecinate, sau de unii oameni care locuie4sc la casa şi au anumale în gospodării. De zeci de ori, locuitorii din municipiu au sesizat aceste aspect.

Daca aceste animal ear fi strânse de personalul ADP, acestea ar trebui sa aiba unde să stea, adică spaţii adecvate, dar şi de hrană.

La început de săptămână, poliţiştii locali din Câmpulung au fost solicitaţi să acorde sprioijinul lucrătorilor de la ADP Câmpulung pentru strângerea animalelor lăsate pe raza municipiului.   

“Poliţiştii locali au participat la două actiuni de însoțire a personalului ADP în vederea  ridicării a  patru cabaline de pe domeniul public şi a unui câine ce prezenta pericol pentru cetățen.

Zona în care s-a acţionat este cartierul Grui. În urma acestor acțiuni, urmează identificarea proprietarilor cabalinelor in vederea aplicarii sancțiunilor contravenționale.

Poliţiştii, au mai executat anterior astfel de acțiuni aplicând totodată sancţiuni contravenționale proprietarilor  cabalinelor, bovinelor lăsate libere pe domeniul public”, a precizat şeful Poliţiei Locale Câmpulung, Dragoş Nicolae.

About The Author

Related posts