11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală

Alte Știri

Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală. Da, da, cade tencuiala de pe Hotelul Regal. E prăpăd, fațada e jupuită grav. Nimeni nu se interesează. Chiar nici administrația locală, încă.
Dar și dacă-ți iei o bucată de tencuială-n freză, e tencuială regală. Trebuie să te bucuri. Nu să suni la 112 să te ducă la spital. După cum se poate vedea și în fotografia principală a articolului bucăți cât oul s-au desprins în această seară și au rămas pe asfalt. Noroc că nu au trecut oameni prin zonă.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică din partea primăriei Câmpulung, pentru locuitorii orașului. Cine comentează, o pățește GRAV

Păi ce să mai zicem. Scriem de atâta amar de vreme. Nimeni nu vede. Parcă ar fi cineva interesat de siguranța populației. Chiar și așa, ce la CPU, nu trebuie să fie pacienți?
Păi cam da!
Râdem, glumim, dar realitatea e cam urâtă. Chiar de atâția ani, nimeni nu se interesează de acest Hotel Regal? Chiar la intrarea în Câmpulung, dăm cu ochii de o ruină, dar regală, domnule!

Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală

Nu mai cred că se va mai face ceva în Câmpulung. Cred că orașul ăsta e blestemat, după ce nu au vrut conducătorii să accepte construirea Peleșului aici. Altceva nu îmi închipui. Fac o legătură cu asta pentru că, aici la hotel, prea s-au luptat toți să îl ia și e dărâmat. Și mai mult, al nimănui. Nu se poate să dea administrația o hotărâre prin care să oblige moștenitorii? Ori îl vând, ori îl renovează! Trebuie să fie o soluție. Hai să căutăm soluții, ele există, doar dacă nu vrem nu se poate!”, spune Ionel din Câmpulung.

Zona este părăsită. Nu mai funcționează micile afaceri pe la parter, din cauza stării de degradare. Etajul e distrus, dar nimeni nu face nimic. De ce oare nu se face nimic? Nu știm, poate există oameni care știu ce se întâmplă cu hotelul Regal. Ce se dorește?

CITEȘTE ȘI. O fabrică GIGANT din Argeș face angajări pe bandă rulantă

”Cred că e vreun interes la mijloc. E de ani mulți așa. S-a închis hotelul, funcționa când eram eu mică. Știu că mama avea o prietenă care lucra la Regal. Dar ce s-a întâmplat, au murit cei care-l aveau, au rămas niște nepoți, care sunt prin lumea largă, nu îi interesează. Ce să mai ia de pe fostul Hotel Regal, fostul că acum, nu mai e decât o clădire bătrână lăsată să moară”, spune Ramona din oraș.

CITEȘTE ȘI. Sfântul lumii întregi are un loc special în Câmpulung Muscel. Toți merg la el și primesc fără număr

Așadar, oamenii îi știu povestea, nu avem decât să urmărim viitorul acestei construcții cu istorie.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie