11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

CĂLIN ANDREI: ,,Până la sfârşitului anului 2015, proiectul Kretzulescu trebuie finalizat”

Alte Știri

Pentru a doua oară primarul Călin Andrei a apărut în faţa mass-media şi a făcut precizări importante referitoare la implementarea proiectului Kretzulescu. Prezent alături de reprezentanţii firmelor care se ocupă de partea de marketing şi promovare turistică în cadrul acestui proiect, mai precis ajută oraşul Câmpulung să se schimbe la faţă, să atragă turişti şi mai mult decât atât, numărul locurilor de muncă să crească, primarul Călin Andrei are toată convingerea că acest proiect se va finaliza cu brio la sfârşitul anului 2015, termen care nu poate fi încălcat sub nicio formă de cei implicaţi, în acest proiect de anvergură.

,,Sunt aproape nouă ani de când am demarat eforturile noastre pentru schimbarea la faţă a municipiului Câmpulung. Acest proiect a fost aprobat, a obţinut finanţare şi după cum cunoaşteţi s-au parcurs şi toate procedurile necesare. Se acţionează asupra bulevardului Pardon, Grădina Merci, toată zona cuprinsă între latura nordică a bulevardului Pardon şi până la Poenaru Bordea strada care face legătura cu Policlinica municipiului Câmpulung, continuare pe Nae Leonard, zona pieţei municipiului Câmpulung, clădirea băilor Kretzulescu şi parcul Kretzulescu. Toate aceste cinci obiective principale sunt gândite ca un traseu de promenadă iar întreg proiectul implementat va fi un generator de alte proiecte, în zona centrală a municipiului. Toată echipa din primărie, atât echipa de monitorizare, cât şi alţi colegi sunt implicaţi în efortul de fluidizare a lucrărilor, în cadrul proiectului. Contactele noastre sunt permanente nu numai cu firma de construcţii dar şi cu firma care asigură managementul şi cu firma care asigură serviciile de dirigenţie. Firma este direct interesată de continuarea acestui proiect mai ales că înseamnă mult în cartea lor de vizită, sau CV, pentru a mai face alte astfel de proiecte”, a precizat primarul Călin Andrei.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie