35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

„CAMPIONI LA CULTURĂ GENERALĂ”

Alte Știri
În cadrul programului Şcoala Altfel, la Mioveni se vor desfăşura activităţi ce îi vor face pe elevii şcolilor din oraş să se întreacă în diverese competiţii. Marţi, 7 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, va avea loc concursul „CAMPIONI LA CULTURĂ GENERALĂ”.
În vederea pregătirii pentru concurs, elevilor li s-au pus la dispoziţie următoarele domenii: istorie, geografie, literatură română, literatură universală şi științe.
Aceştia participă la concurs organizați în 5 echipaje din clasele IX-XII de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni. Competiţia este inclusă în cadrul programului Școala Altfel: „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, iar organizatorii sunt – Sindicatul Autoturisme Dacia, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni și Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu”Mioveni. Elevii participanţi la concurs vor primi premii.
Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie