a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

15.3 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Câmpulung. Ger de crapă pietrele

Alte Știri

Câmpulung. Ger de crapă pietrele. În această dimineață s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură a acestui sezon rece de minus 7 grade la ora 08.00. Abia de la ora 11.00 temperaturile vor urca la minus 1.

Valul de frig i-a luat prin surprindere pe toți câmpulungeni, însă specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) anunță că valorile vor scădea și mai mult în perioada următoare.

După ce în luna decembrie am avut o vreme de toamnă, dacă luăm în considerare temperaturile mai coborâte și cerul înnorat, de astăzi, 1 februarie, gerul pune stăpânire pe Argeș!

Câmpulung. Ger de crapă pietrele

Temperatura acum: -6°C
Se simte ca: -6°.
Starea vremii: predominant noros
Vânt: 8 km/h dinspre NV
Presiune: 1020 mb / 765 mmHg
Umiditate: 91%

Calendarul zilei:
Soarele răsare la 07:41 și apune la 17:26.
Luna răsare la 13:11 și apune la 05:54.
Prognoza pe 24 ore:
Timp însorit: 3.5 ore.
Radiație solară: 2.12 KW/mp
Index UltraViolete: 1. Continuarea o găsiți AICI.

În Câmpulung, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor.

Extreme în ultimii 130 de ani
01 februarie:

MAX: 21.5° (2001)
MIN: -27.8° (1898)

Vremea din bătrâni: se crede că această zi ne poate prezice vremea viitoare în funcție de aspectul lunii de pe cer astfel: dacă se întâmplă să apară un inel luminos în jurul lunii, în noaptea zilei de 1 februarie, atunci ne este prevestită o înrăutățire a vremii în următoarele zile, dar și faptul că vom avea o iarnă extrem de friguroasă în perioada următoare.

În caz contrar, putem ști că ne vom mai bucura de o atmosferă plăcută. Credincioșii creștini ortodocși sărbătoresc Înainte-prăznuirea Întâmpinării Domnului și îi prăznuiesc pe Sfântul Mucenic Trifon și pe Sfintele Mucenițe Perpetua și Felicitas.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie