a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Un bărbat a încercat să violeze o femeie în WC-ul din parc

Alte Știri

Un bărbat a încercat să violeze o femeie în WC-ul din parc. Luni, polițiștii din cadrul polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal. Acesta era sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Piteşteanul, în vârstă de 49 de ani, care a încercat să violeze o tânără, în vârstă de 20 de ani, în WC-ul, din Parcul Lunca Argeşului. Bărbatul se află în arest preventiv, iar instanţa a menţinut măsura şi după ce a fost depus rechizitoriul. Procesul va începe în luna martie.

Dosarul instrumentat de polițiștii din cadrul polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești a fost finalizat. Oamenii legii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti propunerea de trimitere în judecată iar rechizitoriul a fost depus la Judecătoria Piteşti. Judecătorii au menţinut starea de arest preventiv a bărbatului.

Primul termen de judecată, în camera preliminară unde se va stabili dacă administrarea probelor din dosar și urmărirea penală au fost făcute legal, a fost stabilit pentru data de 2 martie. Anchetatorii au stabilit că Iulian Mădălin B., de 49 de ani, din Piteşti a întâlnit-o pe data de 2 octombrie anul trecut, pe tânăra în vârstă de 20 de ani, de altă naţionalitate, şi a convins-o să meargă împreună în Parcul Lunca Argeşului.

Acolo, fata s-a dus la WC. Individul a urmărit-o şi a intrat peste ea încercând să o violeze. Tânăr a reușit să fugă și să strige după ajutor. Totul s-a petrecut ziua, dar în parc nu era multă lume, aşa că atunci bărbatul a reuşit să fugă.

Din fericire individul a fost surprins de camerele de de supraveghere montate la intrarea în parc şi a fost identificat. Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 06 octombrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat hainele pe care bărbatul le purta în ziua comiterii faptei şi care se puteau observa pe imaginile camerelor de supraveghere.

De asemenea, victima l-a recunoscut pe individ ca fiind cel care a încercat să o forţeze să întreţină relaţii sexuale. La audieri individul nu a recunoscut că el este autorul tentativei de viol. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie