12.4 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Câmpulung. Poienița de la Ciobănașu se transformă în evenimente culturale

Alte Știri

Câmpulung. Poienița de la Ciobănașu se transformă în evenimente culturale. Se va numi Poiana Culturală Câmpulung Muscel și va deschide oportunitatea pentru dezvoltarea unui spațiu în aer liber.

Proiectul constă în amenajarea spațiului din cadrul parcului Ștefănescu pentru câmpulungeni. Și anume va fi îngrădit cu un gard de nuiele, va fi amplasată o scenă și toalete publice.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Câmpulung. Poienița de la Ciobănașu se transformă în evenimente culturale

Totul va fi Eco. Câmpulungenii care participă la evenimentele organizate aici pot veni cu scaune și pături de acasă. Vor fi organizate 64 de evenimente culturale în Poienița de la Ciobănașu.

Nu se va construi nimic, pentru că este un sit istoric. Primele evenimente încep vineri, 15 septembrie de la ora 13.00. Lucrările de reabilitare a spațiului vor începe după achiziționarea unei firme de construcții în Sicap.

Proiectul este unul pe fonduri europene, dar Poienița din Ciobănașu va rămâne funcțională și după finalizarea acestuia. Deci, în fiecare weekend se vor organiza evenimente în această Poieniță din Ciobănașu. Dacă vremea nu este prielnică evenimentele vor fi reprogramate.

Proiectul este implementat de Casa de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie