23.5 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

Anunț important pentru clienții de la Banca Transilvania

Alte Știri

Anunț important pentru clienții de la Banca Transilvania. Persoanele care au card la instituția amintită – dar nu numai – pot să beneficieze de o oferă la un produs extrem de util pentru un anumit grup țintă din rândul consumatorilor. Află mai jos despre ce este vorba concret.

Ai card la Banca Transilvania (BT)? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Dacă nu ai, probabil vei lua în calcul să-ți deschizi un cont la instituția bancară amintită. În cazul în care faci parte din rândul persoanelor din grupul țintă vizat de oferta anunțată de conducerea acesteia.

Anunț important pentru clienții de la Banca Transilvania

Reprezentanții BT lansează pe piață tot felul de oferte, o dată la un anumit interval de timp, pentru un grup țintă de persoane. De această dată, promoția pusă la bătaie de conducerea instituției bancare vizează persoanele care întâmpină probleme cu auzul, dar nu numai.

Românii care au probleme cu auzul sau care au în familie persoane care întâmpină astfel de dificultăți pot să beneficieze de noua ofertă lansată pe piață de reprezentanții BT. Dacă te numeri printre acestea, cu siguranță ești deja la curent cu utilitatea aparatelor auditive.

Vestea bună pentru persoanele cu dificultăți în a auzi este că, doar cu ajutorul unui card la BT, pot să beneficieze de un aparat auditiv pe lângă cel cumpărat la protezarea bilaterală. Nu contează în ce zonă din România locuiești, atât timp cât îndeplinești condițiile necesare.

Ce poți să faci cu cardul de la BT

Clienții BT pot să beneficieze de oferă și să cumpere încă un aparat auditiv, pe lângă cel cumpărat la protezarea bilaterală. Cu ajutorul unui cod ce le este furnizat prin intermediul contului deschis la instituția bancară amintită. Mai sunt 20 de zile disponibile pentru a profita de ofertă.

„Vino în magazinele Clarfon! Cu codul BT ai al doilea aparat auditiv gratuit la protezarea bilaterală, indiferent de model. Iar cu cardul STAR poți plăti în 12 rate fără dobândă sau poți primi 3% puncte STAR pentru plățile integrale”, este mesajul transmis de reprezentanții instituției bancare Banca Transilvania clienților săi.

Reprezentanții instituției bancare au amintit și de cardul STAR, cu care, dacă nu ai la dispoziție banii necesari, poți plăti dispozitivul ce te interesează în 12 rate egale. Mai multe detalii despre promoția pusă la bătaie de BT poți afla chiar pe aplicația BT Pay.

Potrivit informațiilor furnizate pe aplicația BT Pay, aparatele auditive de care vor beneficia clienții instituției bancare sunt comercializate de Carfon.

Magazinele partenere pot fi găsite în multe orașe din țara noastră, după cum urmează: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași. Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Corabia, Craiova, Deva, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin. Focșani, Galați, Iași, Mangalia, Miercurea Ciuc, Mioveni, Oltenița, Oradea, Petroșani. Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Sibiu. Sighișoara, Slatina, Slobozia, Târgoviște, Tg. Jiu, Tg. Mureș, Timișoara, Tulcea.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie