-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Câmpulungean înarmat cu acest cuțit periculos

Alte Știri

Câmpulungean înarmat cu acest cuțit periculos. Este vorba despre un cuțit cu lama de aproximativ 10 centimetri a fost găsit în data de 21 ianuarie, de jandarmii argeșeni, asupra unui bărbat din Câmpulung.

Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Câmpulung a observat un bărbat cunoscut cu antecedente penale, într-un local de pe strada Negru Vodă, care avea asupra sa o borsetă.

La efectuarea controlului corporal preventiv, în borseta bărbatului, a fost găsit un cuțit Butterfly cu lama de 10 centimetri.

Câmpulungean înarmat. Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Documentele întocmite au fost predate organelor de cercetare ale poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Câmpulungean înarmat. Martorii spun că nu este pentru prima dată când acest bărbat își face apariția cu arma albă asupra lui. Se pare că este amenințat și dorește să se apere de presupușii dușmani. Cei care l-au văzut s-au speriat și au chemat ajutoare. Acestea pentru a-l deposeda pe bărbat de cuțitul periculos.

„Localul este pe zona centrală unde vine foarte multă lume. Ne-a speriat și când au venit jandarmii la el. Inițial am crezut că este un briceag sau o unghieră.

Dar nu a fost așa. Doamne ferește de un conflict sau de ceva mai rău. Cred că sunt mulți oameni care cred că se pot apăra așa. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla. Ți-l înfige în burtă, în gât. Nici nu vreau să mă gândesc. Un cuțit Butterfly își poate cumpăra toată lumea după internet. Nu este foarte scump. Dar problema este cine îl folosește „, ne-a declarat un martor.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie