Câmpulungenii au votat SCHIMBAREA! Au ales Elena Lasconi

Câmpulungenii au votat SCHIMBAREA! Au ales Elena Lasconi

Data de 27 septembrie 2020 va scrie istorie la Câmpulung. Este pentru prima dată când este ales un primar femeie, este pentru prima dată când câmpulungenii ies în stradă să își felicite și să își susțină primarul în fața primăriei este pentru prima dată când acceptă o altă persoană prin venele căreia nu este sânge de muscelean.

,,Câmpulungul a spus ce are de spus!”, vorba fostului director al spitalului Câmpulung, Andrei Aron cel care a fost și el în stradă alături de Elena Lasconi.

De acum încolo, să sperăm că este muncă și iar muncă că altfel SCHIMBAREA va rămâne doar pe buletinele de vot din data de 27 septembrie 2020.

 „Am făcut istorie! Este absolut incredibil ce se întâmplă aici. E prima dată în istoria acestui oraș când e ales un primar femeie. Oamenii ăștia nu se mai lasă duși cu vorba și cu promisiunile pe care le folosește vechea clasă politică. Mă simt așa cum mă simțeam la Revoluție, când aveam 18 ani.

E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă.

O să se vorbească despre Câmpulung așa cum se vorbește acum despre Oradea, despre Ciugud, despre un oraș cochet din Europa. O să fie ceva extraordinar. Îmi doresc să fiu un exemplu pentru oamenii de bună credință, cinstiți, să între în politică și să facă lucruri bune pentru România.

Într-o secție în care s-a votat de 30 de ani PSD am câștigat cu peste 70%, iar primarul în funcție a luat 4%. Aici este vorba despre oameni. Nu e vorba de alegerea unui rege la primărie, căruia să-i pupi inelul, ci e vorba de alegerea oamenilor la primărie. Vechea clasă politică a angajat consultanți, a cheltuit o grămadă de bani, dar nimic nu mi-a stat în cale. Mă bucur foarte tare că oamenii au înțeles că nu mai merge „și așa”,” a declarat Elena Lasconi.

About The Author

Related posts