Munca și eforturile primarului Ion Georgescu recunoscute într-o proporție de 72%

Munca și eforturile primarului Ion Georgescu recunoscute într-o proporție de 72%

Munca și eforturile primarului Ion Georgescu recunoscute într-o proporție de 72%. Spunem asta pentru că acest primar al Mioveniului a reușit să obțină cel mai bun procent la alegerile locale dacă ne raportăm nu numai la nivel de Argeș și chiar la nivel de țară.

Este singurul primar din Argeș care a reușit să aducă în localitatea pe care a păstorit-o în patru ani de mandat peste 25 de milioane de euro, o sumă colosală. Este singurul primar care a crezut că poate construi un spital de la zero în condițiile în care toată lumea îi spunea că bate câmpii. Spitalul există, funcționează și este bijuteria județului după cum a declarat ministrul Nelu Tătaru. Este printre puținii primari din Argeș care muncește de dimineața până la cele mai târzii ore din noapte și cel care face cele mai multe drumuri la București bătând pe la ușile ministerelor și instituțiilor pentru a putea astfel pune pe picioare toate proiectele care și le-a propus.

Așadar procentul pe care l-a obținut la alegerile locale de 71, 66% primarul Ion Georgescu îl merită cu vârf și îndesat. Când toată lumea avea rezerve serioase a reușit să bage și în Consiliu Local – 13 consilieri, un vis frumos care duce la continuitate în condițiile în care PNL -ul și USR-ul a obținut doar câte 3 consilieri.

Felicitări domnule primar și multă putere de muncă că știm foarte bine că nu sunteți omul care să vă acum puteți la adăpost din contră vă veți respecta de 200% promisiunile făcute în campania electorală.

About The Author

Related posts