Câmpulungenii ies la vot, chiar în număr mare!

Câmpulungenii ies la vot, chiar în număr mare!

Câmpulungenii au început să iasă la vot chiar în număr neașteptat de mare, de la prima oră de când s-au deschis secțiile de votare.

Se pare că pandemia chiar i-a determinat pe câmpulungeni să iasă din case pentru a-și exercita dreptul de vot.

La secția 91 din Câmpulung sunt 867 de câmpulungeni pe liste cu drept de vot. În nicio oră de când s-au deschis secțiile la cea cu numărul 91 s-au prezentat 20 de alegători chiar de toate vârstele.

Au declarat ca este o zi importantă pentru comunitate și trebuie să își exercite dreptul de vot chiar dacă sunt alegeri atipice anul acesta, dar dacă sunt respectate măsurile de protecție există viață și cu COVID-19.

Secția 91 din Câmpulung. Primul alegător s-a prezentat la vot la ora 07:01. După ce a trecut de scanarea termică rapidă a fost dirijat de un membru al biroului electoral către secția unde este arondat. Alegătorul a fost instruit să poziționeze actul de identitate în suportul terminalului informatic astfel încât datele sale de identificare să poată fi preluate de Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal. Dacă acest lucru nu este posibil, operatorul de calculator va realiza această procedură după care își va dezinfecta mâinile prin aplicarea unei soluții dezinfectante pe bază de alcool sau va schimba mănușile.

Alegătorul va sta la o distanță de 1,5 m față de operatorul de calculator și membrii biroului electoral al secției de votare. După fiecare proces de votare cabina și ștampila sunt dezinfectante. La fiecare 2 ore secția se închide pentru dezinfecție.

About The Author

Related posts