Canalizarea a cedat din cauza tampoanelor și chiloților!

Canalizarea a cedat din cauza tampoanelor și chiloților!

Avariile la reţeaua de canalizare a municipiului Câmpulung au început să dea bătăi de cap societăţii care administrează reţeaua societății Edilul CGA SA. O astfel de problemă a fost identificată pe strada gen. Dragalina.

Canalizarea a cedat, iar strada din apropierea bisericii din Grui până la semafoarele din Schei a fost inundată cu apa canalizării, iar pentru remedierea avariei s-au deplasta în zonă reprezentanţii societăţii Edilul.

Aceştia au reuşit după mai bine de două ore să remedieze avaria, iar din canalizarea înfundată au scos mai bine de jumătate de tomberon de obiecte aruncate de câmpulungeni în canalizare.

De la pamperşi la maiouri, chiloţi, tampoane sau alte obiecte de care muscelenii nu mai au nevoie, lucruri care au înfundat canalizarea şi au dus la avaria respectivă.

Cheltuielile pe care societatea furnizoare de servicii sunt însemnate, mai ales că în această perioada s-au înregistrat mai multe avarii. Trebuie menţionat că în canalizările Câmpulungului au mai fost găsite atât butoaie metalice cât şi un televizor.

Conducerea S.C Edilul CGA S.A din municipiu atrage atenţia beneficiarilor serviciilor pe care aceasta le oferă, să respecte condiţiile de funcţionare a canalizării.

About The Author

Related posts